• Suus & Nanda

Het begin van La vie.

Bijgewerkt op: 21 apr 2020

Soms… komt de juiste persoon opeens op je pad! Voordat wij - Nanda en Suus - met elkaar in contact kwamen, waren we beide al een tijdje druk met geboortefotografie. Begin dit jaar raken we aan de praat over ons werk en onze dromen. Al snel blijkt dat we beide dezelfde wens hebben: samen met een collega fotograaf vol gaan voor geboortefotografie in Noord-Nederland. Samen is altijd leuker dan alleen en in dit vak is het super handig dat je dag en nacht voor elkaar klaar staat en in kunt springen. We spreken af tijdens koffie verder te praten.


Na vier cappuccino's weten we het zeker: wij gaan samen een bedrijf starten. Tijdens een lunchdate bij BY-KEES brainstormen we over de juiste bedrijfsnaam. Pas na de lunch komt dé naam ineens voorbij: La vie. Het leven in het Frans alles waar het in onze tak van fotografie om draait. Nu de naam gekozen is voelt het alsof we echt ‘los’ zijn!


De volgende stap is een logo, huisstijl, website en nog zoveel meer! Gelukkig hebben we beide ervaring met het starten van een bedrijf. We besluiten iemand in te huren voor het ontwerp van het logo en we beginnen met het maken van de website. Wauw, wat zijn we lekker bezig! We delen onze plannen met mensen uit onze omgeving en ook zij zijn enthousiast. Daardoor begint het steeds meer te kriebelen om te starten.


Maar dan… net wanneer de eerste stappen voor ons bedrijf goed en wel gezet zijn, zet het Coronavirus alles op z’n kop. Wat dit voor ons betekent en hoe we hier nu mee omgaan lees je in onze volgende blog.


110 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven